Председателят на Има такъв народ Тошко Йорданов посочи Христо Иванов като отговорен

...
Председателят на Има такъв народ Тошко Йорданов посочи Христо Иванов като отговорен
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Христо Иванов е виновен, че се стигна до трети мандат

 Председателят на  " ИТН "  Тошко Йорданов уточни Христо Иванов като виновен да се стигне до връчването на третия мандат на Българска социалистическа партия. Това разяснява той пред публицисти на влизане в постройката на Народното събрание, предава Българска телеграфна агенция.

" Бих ви посъветвал да отидете да намерите господин Христо Иванов, тъй като той е индивидът, който докара нещата до там, че в момента да има трети мандат и той да се дава на Българска социалистическа партия. Отидете и го попитайте, има явен отговорник за тази обстановка ", сподели Тошко Йорданов. 

Председателят на " Демократична България " Христо Иванов разяснява пред медиите, че с решението за връчване на мандата на БСП са намалели възможностите за сформиране на кабинет с присъединяване на Демократична България. 

" Не мога да давам интерпретация на дейностите на президента, от Президентството би трябвало да обяснят това нещо ", разяснява Христо Иванов по отношение на избора на президента за третия мандат. Той уточни, че след неуспеха на първия мандат са обрисували единствената опция да се осъществя третия мандат и това е била партиите отвън Движение за права и свободи и ГЕРБ преди решението на президента да се постараят посредством договаряния да намерят работещо решение, тъй че да се конструира вероятното болшинство, а не президентът да бъде " оставен да нацелва ", сподели още Иванов.

" Беше отхвърлен този вид, беше разгласен за противоконституционен, което съгласно мен е надълбоко неправилно, вследствие на което сме тук, където сме ", добави Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР